Sunday, March 27, 2011

Aktiviti di kala weekend~

video

Jom tengok artis ni menyanyi. bes kot!

Salam you all.

This entry aku nak cite pasal weekend aku yang happening. Last saturday aku ade meeting reunion kat PakLi sec 18. Kitorang celebrate besday syahrel sekali. Happy besday abe syah! May ALLAH bless you always. After meeting, aku, roy, anis, and syarel pegi melalak kat karoke.


Video atas tuu artis kot nyanyi. Artis sekolah zaman we all la. Teeeheee. Sedap kan suare dorang. That tyme aku tengah sakit tekak. So, sore aku macam hareeeemmm sikit laaa. Sumbang nak mampos. Haahaaaahaaa. Dah la sakit tekak, aku plak nyanyi lebih-lebih. Haahaaa~ Hilang stress aku. Next tyme nak karok lagi. Korang memang the best laa!!!


Last but not least. terimalah.. Buat anda semua.

.
.
.


video

maaf kalau agak sumbang. mic macam hareemmm. bukan suare aku tak sedap, tapi mic ni mmg tak best lgsg. cacat suare aku tawu ngak !!


Ok. bai ! :)

No comments:

Post a Comment